EN

 

Производите на ЛИ-ЈО ТЕКС директно се пласираат во странство по познатиот Лон систем, а производите кои што се наменети за домашниот пазар се продаваат во бутикот „Гоца“ кој е во склоп на ЛИ-ЈО ТЕКС ДОО - Вратница.

 

Бутикот располага со широк асортиман на производи:

  • Машка, женска и детска гардероба
  • Парфимерија
  • Детски играчки

 

ЛИ-ЈО ТЕКС креира модели кои го пратат духот и ритамот на секој современ човек. Начинот на кој секој човек е посебен е начинот на кој ЛИ-ЈО ТЕКС твори.