EN

 

ЛИ-ЈО Текс произведува машки и женски конфекциски производи  од различни типови на ткаенини поризведени во Македонија, но и од други земји, во зависност од потребите на купувачите по лон основа.

 

  • Машка конфекција: капути, панталони, јакни и др.
  • Женска конфекција: костими, блејзери, панталони, сукњи, шорцеви, капути и др.
  • ХТЗ опрема - комплет

 

Годишното производство е 120,000 парчиња. Машинскиот парк е од Европско производство:

 

Минимални количини: 300 парчиња од боја

 

Време на испорака: 30 дена во ЛОН (предиво и помошни материјали од купувачот)

 

Систем на квалитет: ISO 9001-2001 (во процедура на добивање)

 

Производството е 90% за извоз во Европа.